Lief hart

Lief hart

Kruidenthee van KRUIDINN, Lief hart, is heerlijk fruitig van smaak. Gebruik je deze kruidenthee en zet je een heerlijke thee dan zal je zien dat ze een prachtige rode kleur heeft. Het is een kruidenthee met een mogelijke werking op de bloedvaten in je lichaam en geeft je geest misschien wat rust.

De kruidenthee van KRUIDINN heeft in elke kruidenthee een bloem in de hoofdrol. In deze kruidenthee is dat de meidoorn. (Crataegus monogyna/laevigata)

De meidoorn kennen we als boom of heester en komen we tegen in ons Nederlandse landschap. De meidoorn werd gebruikt als haag en afscheiding van een weiland. Dit om het vee binnen de omheining te houden en “rovers” buiten de omheining te houden. Soms zie je dat nu nog terug in het landschap. Je herkent de meidoorn door de prachtige bloesem in het voorjaar. Deze bloesem zit in de Kruidenthee Lief hart. Meidoorn bloesem kun je ook gebruiken in een kruidenthee samen met citroenmelisse en aardbeiblad.

Kruidenthee Lief hart van KRUIDINN heeft een heerlijke fruitige smaak omdat er bessen en bessenblad in het mengsel is verwerkt. Verder krijgt deze kruidenthee ook een heerlijke smaak van de hibiscus en de kamille.

Wil je deze kruidenthee met rozenblaadjes graag ontvangen en heerlijk genieten van deze kruidenthee? Of wil je deze kruidenthee versturen naar een geliefde? Geef me dan, via een persoonlijke mail het adres waar ik het naar toe kan sturen. Contact Dan krijg jij een betaalverzoek en zal ik de kruidenthee netjes verpakken en verzenden.

Ook jij krijgt van mij een Valentijns cadeau. In de maand februari betaal je 5,00 voor je kruidenthee en de verzending. Normaal vraag ik hier 5,80 voor.

Lief hart is een prachtige en lekkere kruidenthee om iemand mee te verrassen.

Ik wens je een gezond en Lief hart.

Kijk voor alle kruidenthee smaken van KRUIDINN: Kruidenthee

Verkoopadressen: Op locatie