Kruidenthee van de KRUIDINN

Met veel liefde en aandacht heb ik voor jou verschillende soorten kruidenthee gemaakt. Elk met een specifieke smaak en een bijzonder effect. Probeer maar eens!

De kruidenthee van KRUIDINN is

  • eerlijk en heerlijk van smaak
  • een lekker kop thee voor dagelijks gebruik en ondersteunt helende processen in je lichaam
  • samengesteld zonder smaakversterker of toegevoegde suikers
  • gemaakt van biologische kruiden, voornamelijk uit eigen kruidentuin
  • mooi van kleur en verrassend van samenstelling: fleurige bloemen en mooie volle kruiden.

Laat je verrassen door de bijzondere namen van mijn kruidentheeën. De naam zegt al veel over de thee. “Lief hart” betekent dat je lief mag zijn voor je hart en bloedvaten. Het samenspel van de verschillende kruiden maken mijn kruidentheeën zo bijzonder van smaak.

Kruidenthee KRUIDINN

Avondthee: Rustgevend. Rustig worden na een drukke periode, inslapen voor de nacht. Een zeer kruidige thee met een citroen- bloemige- lavendel smaak.

Blijde maag: Kalmerend op de maag. Deze thee is spijsverteringsbevorderend. Zeer goede thee voor iedereen. Deze thee heeft een kamille en kruidige zoete smaak.

Fluweelzacht: Van binnen uit werkt deze thee op het reinigen van je huid. Ook als een kompres op je huid is deze thee te gebruiken. De smaak van deze thee is een zachte rooibos door de kamille.

Groene verfrissing: Mooie thee om als voorjaarskuur te gebruiken. Iets bitter. Bitter in de mond maakt het hart gezond. Een kruidenthee met venkel en munt smaak.

Heerlijk zuiver: De kruiden in deze thee zetten aan tot reinigen. Deze thee kan goed gebruikt worden in een voorjaarskuur. Heeft een kruidige smaak.

Keel strelend: Bij keelpijn, slechte hoest en luchtweg klachten. Gebruik evt honing in de thee. Verzachtend voor de keel en antibacterieel. Deze thee kan aansterkend werken. Smaakt kruidig met een vleugje drop.

Laat 't los: Lever reinigend, gal aanmaak bevorderend. Goed bij boosheid en machteloosheid. "laat het probleem los".  Een zoete kruidenthee.

Lief hart: Versterking van hart en bloedvaten. Heerlijke fruitsmaak.

Ochtendthee: Algeheel versterkende thee. Werkt op het doorbloeden, aanzetten en functioneren van het lichaam. Een mooie start van de dag. Mooie bloesem en citroensmaak.

Prachtige meisjes: Deze thee ondersteunt de vrouw. Krachtige kruidige thee waarin meerdere smaken te proeven zijn. Munt, citroen, kamille en zoet vermengen zich.

Rustig momentje: Rustgevende thee. Werkt pijnstillend op de maag. Kan ook gebruikt worden om in slaap te komen. Munt met een iets lavendelsmaak.

Uitmuntend: Uitmuntende thee voor de lever werking. Een thee die prettig is voor veel mensen. Lever reinigend. Kan gebruikt worden bij vermoeidheid en ondersteunend bij een sap kuur. Een muntthee met een zoete nasmaak.

Zuchtje een Kuchje: Bij koorts en griep, aansterkend en zweetafdrijvend. Kan ook gebruikt worden om te stomen. Doe dan warm water in een kom, de kruiden erbij (2 eetlepels) en ga deze lucht inhaleren. De thee is krachtig met iets zoets en kamille met vlierbloesem.

Bij een lichamelijke klacht, raadpleeg een arts.

Wist je dat Kruidenthee niet is gemaakt van de theeplant, maar een kruidenaftreksel gemaakt van warm water en gedroogde kruiden is. Dit wordt ook wel infusie of tisane genoemd.

  • Wil je een kruidenthee kopen? Kijk bij:  "op locatie" voor de verkooppunten.
  • Heb je een vraag over mijn kruidenthee?
  • Of wil je een speciale kruidenthee laten samenstellen?

Stel je vraag via: yolanda@kruidinn.nl
(afhalen en/of verzending is mogelijk)

Thee liefhart 2 IMG_0339
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20150824_163859
kruidenmengsel lief hart 1 IMG_0337